WK2446 - Weekamp voordeur

WK2446

• 3,8 cm dikte
• Massief hardhout met MDF exterieur panelen
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

De deur wordt wit voorgelakt.

Omschrijving

Het prachtige aan deze voordeur is het 6-delige getoogde raam. Naast het raam bevat deze deur ook MDF exterieur panelen en is de deur zelf gemaakt van massief hardhout. De dikte van deze voordeur is 3,8 cm.

Wilt u meer weten over deze moderne deur? Onze adviseurs helpen je graag. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0228 511269.

Gerelateerd

WK2459
Weekamp voordeur
Weekamp voordeur

De WK2459 is een luxe voordeur die standaard geleverd wordt in 3,8 cm dikte. De deur zelf is gemaakt van massief hardhout en bevat een 4-delig raam waar verschillende glassoorten beschikbaar voor zijn. Aan de onderkant van deze luxe deur zitten exterieur panelen van MDF.

Weekamp voordeur
WK2456
Weekamp voordeur
Weekamp voordeur

Deze voordeur is gemaakt van massief hardhout en is 3,8 cm dik. De bovenkant van de deur heeft een 6-delig raam met een mooie vorm, wat het een authentieke uitstraling geeft. Voor het raam zijn diverse glassoorten beschikbaar. De onderkant van deze deur heeft MDF exterieur panelen.

Weekamp voordeur
WK2451
Weekamp voordeur
Weekamp voordeur

Deze luxueuze voordeur heeft een prachtig raam aan de bovenzijde en is voorzien van MDF panelen aan de onderzijde van de deur. De voordeur zelf heeft een dikte van 3,8 cm en is gemaakt van massief hardhout.

Weekamp voordeur
WK2436
Weekamp voordeur
Weekamp voordeur

Met de WK2436 voordeur is uw hal voorzien van genoeg lichtinval door het 6-delige raam. Hiervoor zijn diverse glassoorten beschikbaar en de deur zelf is gemaakt van massief hardhout. Deze heeft een dikte van 3,8 cm en de onderzijde is voorzien van exterieur panelen.

Weekamp voordeur