Weekamp binnendeuren - WK6894 D2

WK6894 D2

Binnendeur WK6894 D2 is een klassieke binnendeur met een mooie uitstraling. De deur is een echte eyecatcher in het interieur.

• Ojiefprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met een vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren
Daarbij is de deur voorzien van een slotgat ten behoeve van de Nemef 1200 serie en van een witte grondverflaag.

Omschrijving

Deze binnendeur heeft een  ojief profiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Deze deur is 38 mm dik en is voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag. Deze MDF toplaag is mooi en eenvoudig af te werken. In de deur zit een slot gat en er wordt witte grondverf bijgeleverd.

Gerelateerd

Weekamp binnendeuren
WK6532 A1

De WK6532 binnendeur is voorzien van een facet profiel en is verkrijgbaar in een stompe of opdek uitvoering. Deze deur is 38mm dik en voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag, deze is mooi en eenvoudig af te werken. Daarnaast blijft de deur ook nog in zijn geheel vormvast door onze unieke S-Core® kern. De deur is heeft een slot gat en wordt geleverd met witte grondverf.

WK6552 A1
Binnendeur

Deze moderne deur met facetprofiel past in elk type huis en is leverbaar in alle afmetingen.

WK6533 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

WK6532 B2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie.