WK6865-D1 D2

WK6865-D1 D2

De WK6865-D1 D2 is een klassieke binnendeur die een fijne sfeer creëert in de woning. Houdt u van klassiek en authentiek? Dan past deze deur perfect in uw interieur.

• Ojiefprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze binnendeur heeft een ojiefprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering met een strakke uitstraling. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

Gerelateerd

WK6565-1 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering met uniek glaswerk. 

WK6542-6-A1
Binnendeur

Deze binnendeuren hebben een facetprofiel en zijn verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering met mooie glazen details.

Weekamp binnendeuren
WK6820 D2

Deze binnendeur is gemaakt van massief hout en is voorzien van een ojief profiel. De deur is beschikbaar in alle maten en kleuren en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De deur is standaard 38mm dik en is voorzien van MDF toplaag, deze is vochtbestendig en eenvoudig en mooi af te werken. De deur blijft geheel vormvast door onze unieke S-Core® kern. Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze deur? Neem dan contact met ons op.