WK6572 A - Binnendeur

WK6572 A

De WK6572 A is een moderne deur met een strakke uitstraling. Een echte eyecatcher binnen jouw woning. Daarbij is de deur ook toepasbaar als schuifdeur. 

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De 3,8 cm dikke binnendeur kan voorzien worden van verschillende soorten glas. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

Gerelateerd

Deze binnendeur heeft een ojiefprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK6565 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK6552 A1
Binnendeur

Deze moderne deur met facetprofiel past in elk type huis en is leverbaar in alle afmetingen.

Weekamp binnendeur
6552 A1

Deze prachtige deur van Weekamp heeft een facetprofiel. Dit geeft een klassieke uitstraling aan de deur. U kunt de deur laten voorzien van diverse soorten glas en zo zelf uw deur samenstellen. De binnendeur is 3,8 cm dik en verkrijgbaar in een opdek of stompe uitvoering. De binnendeur is ook als schuifdeur verkrijgbaar.

De deur komt standaard zonder deurbeslag. Bij De Lange Deuren hebben we een ruim assortiment aan deurbeslag waar u uit kunt kiezen. Gaat u voor een klassieke greep of liever voor een stoer en industrieel exemplaar? In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Wilt u meer informatie over de deur of wilt u advies over het kiezen van de juiste binnendeur? De specialisten van De Lange Deuren helpen u graag verder. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nieuw