WK6565-1 A1 - Binnendeur

WK6565-1 A1

Binnendeur 65065-1 A1 is een klassieke binnendeur met een mooie en authentieke uitstraling. De deur is een echte eyecatcher in een klassiek interieur en creëert een mooie lichtinval.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren
Daarbij is de deur voorzien van een slotgat ten behoeve van de Nemef 1200 serie en van een witte grondverflaag.

Omschrijving

Deze deur is voorzien van een Facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Deze deur is 38mm dik en is voorzien van een massief hout met vochtbestendige welke mooi is af te werken. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd

Weekamp binnendeuren
WK6820 D2

Deze binnendeur is gemaakt van massief hout en is voorzien van een ojief profiel. De deur is beschikbaar in alle maten en kleuren en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De deur is standaard 38mm dik en is voorzien van MDF toplaag, deze is vochtbestendig en eenvoudig en mooi af te werken. De deur blijft geheel vormvast door onze unieke S-Core® kern. Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze deur? Neem dan contact met ons op.

WK6552-1 A1
Binnendeur
WK6552-6 A1
Binnendeur

Deze binnendeur met unieke glazen details geeft elk huis net dat beetje extra. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering met uniek glaswerk.