WK6561 A1

WK6561 A1

De WK6561 A1 is een moderne binnendeur. De deur heeft een strakke uitstraling en is een echte eyecatcher in het interieur. Daarbij creëert de deur een mooie lichtinval.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Binnendeur WK6561 A1 heeft een moderne uitstraling en past perfect binnen een modern interieur. Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

De kwaliteit van de binnendeuren van Weekamp is erg hoog. Alle binnendeuren hebben een unieke en stabiele S-Core kern. Dit houdt in dat de deuren vormvast zijn en blijven.

Wilt u ook jarenlang van uw nieuwe binnendeuren kunnen genieten? Kies dan voor een binnendeur van De Lange Deuren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gerelateerd

WK6516 A
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK6565 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

Weekamp binnendeuren
WK6516 B2

Deze binnendeur is voorzien van een kraal profiel, verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Deze deur heeft een MDF toplaag. Deze is eenvoudig en mooi af te werken. De deur is 38 mm dik en is voorzien van onze unieke S-Core® kern. Deze zorgt ervoor dat de deur vormvast blijft. De deur is voorzien van een slot gat en wordt geleverd met witte grondverf. Wilt u meer weten over deze deur? Neem dan contact met ons op.              

Weekamp binnendeur
WK6406 C

Deze 38mm dikke binnendeur met ingelegde lijst heeft een exclusief en tijdloos karakter. Erg passend in een modern maar ook landelijk interieur. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.