WK6531 A1 - Binnendeur

WK6531 A1

Binnendeur WK6531 A1 is een mooie binnendeur met een uitmuntende uitstraling. De deur is een echte eyecatcher in een landelijk en in een modern interieur. Daarbij is de deur ook toepasbaar als schuifdeur.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

De deur is voorzien van slotgat ten behoeve van de Nemef 1200 serie.

Omschrijving

Een moderne binnendeur in uw huis? Daarnaast leverbaar in alle afmetingen. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6551 A1

Bent u op zoek naar een klassieke binnendeur met een mooie profilering? Dit model van Weekamp past binnen ieder interieur en is beschikbaar in alle maten en kleuren. De deur geeft iets bijzonders aan het interieur. Bent u op zoek naar meer uitstraling en bent u uw standaard deuren zat? Dan is deze deur zeer geschikt voor in uw woning.

De deur beschikt over een stabiele S-Core kern. Dit houdt in de deur vormvast blijft. De deur heeft een hoog afwerkingsniveau. De stijlen en dorpels van de deur zijn opgebouwd uit massief hout van goede kwaliteit. De deur wordt afgewerkt met een vochtbestendige toplaag. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak strak en makkelijk verwerkbaar is.

Wilt u de deur in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Hier kunt u diverse voorbeelden bekijken en voorzien wij u graag van advies. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeuren
WK6894 D2

Deze binnendeur heeft een  ojief profiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Deze deur is 38 mm dik en is voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag. Deze MDF toplaag is mooi en eenvoudig af te werken. In de deur zit een slot gat en er wordt witte grondverf bijgeleverd.

Weekamp binnendeuren
WK6532 A1

De WK6532 binnendeur is voorzien van een facet profiel en is verkrijgbaar in een stompe of opdek uitvoering. Deze deur is 38mm dik en voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag, deze is mooi en eenvoudig af te werken. Daarnaast blijft de deur ook nog in zijn geheel vormvast door onze unieke S-Core® kern. De deur is heeft een slot gat en wordt geleverd met witte grondverf.

WK6551 B2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie.