WK6523 A1 - Binnendeur

WK6523 A1

De WK6523 A1 is een klassieke binnendeur. De deur heeft een strakke en authentieke uitstraling en is een echte eyecatcher in het interieur. Daarbij creëert de deur een mooie lichtinval in de woning.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Binnendeur WK6523 A1 heeft een klassieke uitstraling en past perfect binnen een landelijk en klassiek interieur. Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

De kwaliteit van de binnendeuren van Weekamp is erg hoog. Alle binnendeuren hebben een unieke en stabiele S-Core kern. Dit houdt in dat de deuren vormvast zijn en blijven.

Wilt u ook jarenlang van uw nieuwe binnendeuren kunnen genieten? Kies dan voor een binnendeur van De Lange Deuren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gerelateerd

WK6552-1 A1
Binnendeur
WK6541 A1
Binnendeur

Deze strakke binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK6522 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

WK6565 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.