Weekamp binnendeuren - WK6521 A1

WK6521 A1

Binnendeur 6521 A1 is een moderne binnendeur met een prachtige uitstraling. De deur is een echte eyecatcher in een modern interieur.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren
Daarbij is de deur voorzien van een slotgat ten behoeve van de Nemef 1200 serie en van een witte grondverflaag.

Omschrijving

Deze binnendeur is voorzien van een facet profiel. De deur is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De binnendeur is 38mm dik en voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag, deze is eenvoudig mooi af te werken. De deur blijft vormvast door de unieke S-Core® kern. De deur heeft een slot gat en wordt geleverd met witte grondverf. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6511 B2

Deze binnendeur is klassiek en heeft dankzij de profielen een mooie uitstraling. De deur heeft een kraalprofiel en een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is. De binnendeur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren. Vraag nu uw offerte aan.

In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van binnendeuren bekijken en voorzien onze specialisten u graag van advies. U bent van harte welkom in de showroom. Graag tot snel!

Nieuw
Weekamp binnendeur
6551 B2

Bent u op zoek naar een binnendeur die een prachtige uitstraling aan uw woning en interieur geeft? Deze deur van Weekamp is verre van standaard. Dankzij de mooie profielen is het echt een toevoeging aan uw woning. De deur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag. De deur is voorzien van een unieke en stabiele S-Core kern. Dit houdt in dat de deur vormvast is en niet meer krom kan trekken of zal werken.

De deur is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Nieuw
Weekamp binnendeur
6521 B2

Dit is een prachtige binnendeur die binnen ieder interieur past. Dankzij de brede toepasbaarheid is dit een zeer populair model. De deur is gemaakt van hardhout, is van topkwaliteit en heeft een S-Core kern waardoor de deur stabiel en vormvast is. Kiest u voor deze binnendeur, dan kiest u voor een deur waar u jarenlang plezier van heeft!

Bij De Lange Deuren bieden we volledige service. Wij zorgen ervoor dat de deur volledig naar wens wordt gemaakt, meten de deur in en hangen de deur bij u af. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u snel genieten van uw nieuwe binnendeur.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u liever de deur eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Daar kunt u diverse voorbeelden bekijken en geven onze specialisten u advies. U kunt ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeur
6821 D2

Bent u toe aan nieuwe binnendeuren en wilt u geen standaard deur? Dan is deze binnendeur van Weekamp zeer geschikt. Dankzij het prachtige Ojiefprofiel geeft deze deur een mooie uitstraling aan uw interieur. De deur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren en kan dus volledig naar uw wens en smaak worden gemaakt.

Kiest u voor een binnendeur van Weekamp dan kiest u voor kwaliteit. De binnendeur heeft namelijk een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is en blijft. U kunt er dus van op aan dat de deur jarenlang mee gaat en wel tegen een stootje kan.

Bij De Lange Deuren hebben we alles in huis om uw binnendeur helemaal af te maken. U kunt kiezen uit diverse soorten deurbeslag. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de binnendeur goed wordt ingemeten en geplaatst. Mocht het nodig zijn kunnen we ook het kozijn vervangen. Benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u de deur in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. De Lange Deuren helpt u verder!

Nieuw