Weekamp binnendeur - WK6519 A1

WK6519 A1

Binnendeur WK6519 A1 is een landelijke binnendeur met een mooie moderne uitstraling. De deur is een mooie eyecatcher in een landelijk en in een modern interieur. Daarbij is de deur ook toepasbaar als schuifdeur.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze 38mm dikke binnendeur heeft een facetprofiel en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd

WK6514 B2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Daarnaast leverbaar in alle afmetingen. 

WK6514 C3
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering met een strakke uitstraling. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

WK6514 A1
Binnendeur

Deze eigentijdse binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

Weekamp binnendeur
WK6517A1

Deze 38mm dikke binnendeur heeft een facetprofiel en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

 

 

 

Nieuw