WK6515 A1 - Binnendeur

WK6515 A1

De WK6515 A1 is een landelijke deur met een strakke uitstraling. De deur laat licht door aan de bovenkant en is ook toepasbaar als schuifdeur. 

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De 3,8 cm dikke binnendeur kan voorzien worden van verschillende soorten glas. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
WK6517A1

Deze 38mm dikke binnendeur heeft een facetprofiel en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

 

 

 

Nieuw
Weekamp binnendeuren
WK6532 A1

De WK6532 binnendeur is voorzien van een facet profiel en is verkrijgbaar in een stompe of opdek uitvoering. Deze deur is 38mm dik en voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag, deze is mooi en eenvoudig af te werken. Daarnaast blijft de deur ook nog in zijn geheel vormvast door onze unieke S-Core® kern. De deur is heeft een slot gat en wordt geleverd met witte grondverf.

WK6531 A1
Binnendeur

Een moderne binnendeur in uw huis? Daarnaast leverbaar in alle afmetingen. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

WK6514 B2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Daarnaast leverbaar in alle afmetingen.