WK6513C - Binnendeur

WK6513 C

De WK6513 C is een moderne binnendeur die een fijne sfeer creëert in de woning. Houdt u van modern en tijdloos, dan past deze deur perfect in uw interieur.

• Rechtprofiel
• 3,8 cm dikte
• Inclusief glas
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering met een moderne uitstraling. 

Gerelateerd

6307 C
Weekamp binnendeur
Weekamp binnendeur

Bent u op zoek naar een tijdloze deur met een modern, strak en stoer uiterlijk? Dan is deze deur van Weekamp perfect voor in uw woning. Een binnendeur is sfeerbepalend en geeft extra uitstraling aan uw woning. Bij De Lange Deuren hebben we een ruim assortiment aan binnendeuren. Voor ieder interieur hebben wij de juiste binnendeur.

In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van binnendeuren bekijken. Daar geven onze specialisten u ook graag persoonlijk advies. Samen met u gaan we op zoek naar uw ideale binnendeur.

Deze binnendeur is van Weekamp. Het fijne aan de binnendeuren van Weekamp is dat ze een S-Core kern hebben. Dankzij deze kern blijft de deur stabiel en vormvast. Hierdoor kunt u jarenlang van de deur genieten.

Weekamp binnendeur
Nieuw
Weekamp binnendeur
6514 A1

Een binnendeur is sfeerbepalend voor het interieur. Vaak wordt het onderschat hoeveel een deur onderdeel uitmaakt van de uitstraling van een woning. Wilt u geen standaard binnendeur? Dan is dit model met facetprofiel wellicht iets voor u. De deur heeft een mooie vlakverdeling en is netjes afgewerkt. De deur kan zowel in stomp als opdek worden uitgevoerd. Daarnaast is de binnendeur beschikbaar in alle maten en kleuren.

Bij De Lange Deuren hebben we een ruim assortiment aan binnendeuren. Voor ieder interieur en elke smaak hebben we een geschikte deur. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken. Wat alle binnendeuren gemeen hebben is de kwaliteit. Iedere binnendeur van Weekamp heeft een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is.

U kunt de deur volledig naar wens laten maken. U kunt de deur in iedere gewenste kleur laten aflakken en wij bieden een ruime keuze uit diverse soorten deurbeslag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeur
WK6518 C

Deze 38mm dikke binnendeur is erg passend in een modern interieur. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

WK6513 A
Binnendeur

Deze strakke binnendeur is verkrijgbaar in stompte of opdek uitvoering. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie.