WK6511 B2 - Binnendeur

WK6511 B2

De WK6511 B2 is een moderne binnendeur die een fijne sfeer en voldoende lichtinval creëert in de woning. Houdt u van modern en tijdloos, dan past deze deur perfect in uw interieur.

• Kraalprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering en heeft een strakke uitstraling. 

Gerelateerd

WK6511 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

Weekamp binnendeur
6351 C

Deze tijdloze deur past binnen ieder interieur. Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren die uw woning net dat beetje extra geven? Kies dan voor dit prachtige model met een moderne en strakke uitstraling. De deur heeft en stabiele en vormvaste S-Core kern waardoor deze jarenlang mooi blijft. De binnendeur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag.

U kunt kiezen voor een stompe of opdekdeur. Daarnaast is dit model binnendeur ook verkrijgbaar als schuifdeur. Op zoek naar een afwijkende maat of wilt u de deur in een andere kleur laten uitvoeren? Alles is mogelijk! De deur wordt standaard afgeleverd in een witte grondverflaag. Wilt u niet zelf aan de slag, dan zorgen we ervoor dat de deur afgelakt bij u wordt afgehangen.

De Lange Deuren vervangt uw binnendeuren binnen mum van tijd. Wij verzorgen alles; van het inmeten tot het afhangen. U heeft nergens omkijken naar en kunt rekenen op de vakmensen van De Lange Deuren. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Nieuw
Weekamp binnendeur
6521 A1

Een goede binnendeur kenmerkt zich door zijn stevigheid en het materiaal waarvan het is gemaakt. De Lange Deuren levert enkel binnendeuren van topkwaliteit. Zo ook dit model binnendeur van Weekamp. De binnendeur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag. Daarnaast heeft de deur een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is.

U kunt de binnendeur volledig naar uw eigen smaak en wensen laten maken. De deur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren en u kunt kiezen uit een stompe of opdek deur. De deur wordt standaard voorzien van een slotgat en is afgewerkt met een witte grondverflaag. Uiteraard kunnen wij bij De Lange Deuren de deur volledig voor u afwerken, inclusief deurbeslag en een mooie kleur.

Vraag direct een offerte aan voor uw binnendeur. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom. Daar staan onze adviseurs voor u klaar en kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Nieuw
Weekamp binnendeur
6501 C3

Bent u op zoek naar een strakke en moderne deur? Dit model van Weekamp heeft een recht profiel en past in ieder interieur. Een binnendeur is bepalend voor het interieur en kan uw woning extra uitstraling geven. Bij De Lange Deuren hebben we een ruim assortiment met diverse soorten deuren. Voor iedere woning hebben we de juiste deur. In onze showroom kunt u diverse modellen bekijken.

Deze binnendeur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige laag. De deur heeft een S-Core kern. Dankzij deze kern is de deur stabiel en vormvast. De deur is verkrijgbaar als stompe of opdek deur en in alle maten en kleuren te verkrijgen. Standaard wordt deze deur met een slotgat en witte grondverflaag uitgevoerd. Bij De Lange Deuren hebben we alles in huis om uw nieuwe binnendeur helemaal af te maken.

Kiest u voor een binnendeur van De Lange Deuren dan kiest u voor kwaliteit en service. Wij meten de deur bij u thuis in en komen deze, zodra het af is, bij u afhangen. Wij kunnen de deur volledig voor u afwerken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies? Kom dan langs in onze showroom. Wij adviseren u graag!

Nieuw