WK6509 C - Binnendeur

WK6509 C

De WK6509 C is een moderne binnendeur. De deur heeft een strakke uitstraling en is een echte eyecatcher in het interieur. Daarbij creëert de deur een mooie lichtinval.

• Recht profiel
• 3,8 cm dikte
• Inclusief glas
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Binnendeur WK6509 C heeft een moderne uitstraling en past perfect binnen een modern en strak interieur. Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

De kwaliteit van de binnendeuren van Weekamp is erg hoog. Alle binnendeuren hebben een unieke en stabiele S-Core kern. Dit houdt in dat de deuren vormvast zijn en blijven.

Wilt u ook jarenlang van uw nieuwe binnendeuren kunnen genieten? Kies dan voor een binnendeur van De Lange Deuren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gerelateerd

WK65011 C
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK6502 C
Binnendeur

Deze strakke binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Er zijn diverse mogelijkheden voor het glaswerk in de deur. 

WK6504 C
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

Weekamp binnendeuren
WK6404 C

Deze 38mm dikke binnendeur met ingelegde lijst heeft een exclusief en tijdloos karakter. Erg passend in een modern maar ook landelijk interieur. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.