Weekamp binnendeur - 6821 D2

WK6821 D2

De WK6821 D2 is zeker geen standaard binnendeur. De deur heeft een strakke, mooie uitstraling en is toepasbaar als schuifdeur.

• Ojiefprofiel
• 3,8 cm dikte
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• Verkrijgbaar in stomp of opdek

• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Bent u toe aan een nieuwe binnendeur en wilt u geen standaard deur? Dan is deze binnendeur van Weekamp zeer geschikt. Dankzij het prachtige Ojiefprofiel geeft deze deur een mooie uitstraling aan uw interieur. De deur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren en kan dus volledig naar uw wens en smaak worden gemaakt.

Kiest u voor een binnendeur van Weekamp dan kiest u voor kwaliteit. De binnendeur heeft namelijk een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is en blijft. U kunt er dus van op aan dat de deur jarenlang mee gaat en wel tegen een stootje kan.

Bij De Lange Deuren hebben we alles in huis om uw binnendeur helemaal af te maken. U kunt kiezen uit diverse soorten deurbeslag. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de binnendeur goed wordt ingemeten en geplaatst. Mocht het nodig zijn kunnen we ook het kozijn vervangen. Benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u de deur in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. De Lange Deuren helpt u verder!

Gerelateerd

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK6525 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK6521 B2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Daarnaast leverbaar in alle afmetingen. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

Weekamp binnendeuren
WK6521 A1

Deze binnendeur is voorzien van een facet profiel. De deur is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De binnendeur is 38mm dik en voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag, deze is eenvoudig mooi af te werken. De deur blijft vormvast door de unieke S-Core® kern. De deur heeft een slot gat en wordt geleverd met witte grondverf. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.