Weekamp binnendeur - 6541 A1

WK6541 A1

De WK6541 A1 is een klassieke binnendeur met een mooie uitstraling.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

De deur is voorzien van een witte grondverflaag en een slotgat van de Nemef 1200 serie.

Omschrijving

Wat een prachtige deur is dit! Dit klassieke model past in ieder interieur en maakt uw woning helemaal af. De deur is uitvoerbaar in alle maten en kleuren. Zo kunt u de deur volledig naar wens laten samenstellen. De deur is verkrijgbaar als stomp of opdekdeur.

Alle deuren van Weekamp, waaronder deze binnendeur, hebben een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is. Zo weet u zeker dat de deur van goede kwaliteit is en jarenlang mee gaat.

Bent u op zoek naar een nieuwe binnendeur? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6551 B2

Bent u op zoek naar een binnendeur die een prachtige uitstraling aan uw woning en interieur geeft? Deze deur van Weekamp is verre van standaard. Dankzij de mooie profielen is het echt een toevoeging aan uw woning. De deur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag. De deur is voorzien van een unieke en stabiele S-Core kern. Dit houdt in dat de deur vormvast is en niet meer krom kan trekken of zal werken.

De deur is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Nieuw
Weekamp binnendeur
6551 A1

Bent u op zoek naar een klassieke binnendeur met een mooie profilering? Dit model van Weekamp past binnen ieder interieur en is beschikbaar in alle maten en kleuren. De deur geeft iets bijzonders aan het interieur. Bent u op zoek naar meer uitstraling en bent u uw standaard deuren zat? Dan is deze deur zeer geschikt voor in uw woning.

De deur beschikt over een stabiele S-Core kern. Dit houdt in de deur vormvast blijft. De deur heeft een hoog afwerkingsniveau. De stijlen en dorpels van de deur zijn opgebouwd uit massief hout van goede kwaliteit. De deur wordt afgewerkt met een vochtbestendige toplaag. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak strak en makkelijk verwerkbaar is.

Wilt u de deur in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Hier kunt u diverse voorbeelden bekijken en voorzien wij u graag van advies. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Nieuw
WK6551 A1
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

WK6541 A1
Binnendeur

Deze strakke binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.