Weekamp binnendeur - 6514 A1

WK6514 A1

De WK6514 A1 binnendeur is een binnendeur met veel stijl.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Massief hout met een vochtbestendige toplaag
• Beschikbaar in alle maten en kleuren


Omschrijving

Een binnendeur is sfeerbepalend voor het interieur. Vaak wordt het onderschat hoeveel een deur onderdeel uitmaakt van de uitstraling van een woning. Wilt u geen standaard binnendeur? Dan is dit model met facetprofiel wellicht iets voor u. De deur heeft een mooie vlakverdeling en is netjes afgewerkt. De deur kan zowel in stomp als opdek worden uitgevoerd. Daarnaast is de binnendeur beschikbaar in alle maten en kleuren.

Bij De Lange Deuren hebben we een ruim assortiment aan binnendeuren. Voor ieder interieur en elke smaak hebben we een geschikte deur. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken. Wat alle binnendeuren gemeen hebben is de kwaliteit. Iedere binnendeur van Weekamp heeft een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is.

U kunt de deur volledig naar wens laten maken. U kunt de deur in iedere gewenste kleur laten aflakken en wij bieden een ruime keuze uit diverse soorten deurbeslag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gerelateerd

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK6514 B2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Daarnaast leverbaar in alle afmetingen. 

WK6514 C3
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering met een strakke uitstraling. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

Weekamp binnendeur
WK6517A1

Deze 38mm dikke binnendeur heeft een facetprofiel en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

 

 

 

Nieuw