Weekamp binnendeur - 6513 A

WK6513 A

De WK6513 A is een moderne binnendeur met een chique uitstraling. Daarbij kan de deur ook toegepast worden als schuifdeur.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Zowel binnen een landelijk als een modern interieur is deze deur een echte eyecatcher. De details en profilering zijn aan beide zijde gelijk. De binnendeur heeft de uitstraling van een barndeur en kan ook toegepast worden als schuifdeur.

De binnendeur is verkrijgbaar als een stompe of opdek deur. Het heeft een rechtprofiel en een dikte van 3,8 cm. U kunt de landelijke deur in alle maten en kleuren laten uitvoeren. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op of kom langs in de showroom. 

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
WK6518A

Deze 38mm dikke binnendeur heeft een facetprofiel en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

Nieuw
Weekamp binnendeuren
WK6513 A1

Deze binnendeur heeft een facet profiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De deur is voorzien van een MDF toplaag en is 38mm dik. De MDF toplaag zorgt voor een strak, makkelijk en verwerkbaar oppervlak. Daarnaast is de deur voorzien van onze unieke S-Core® kern. Dit zorgt ervoor dat de deur vormvast blijft. De deur wordt geleverd inclusief witte grondverf en is voorzien van een slot gat. 

WK6513 A
Binnendeur

Deze strakke binnendeur is verkrijgbaar in stompte of opdek uitvoering. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

WK6504 C
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.