Weekamp binnendeur - 6501 C3

WK6501 C3

De WK6501 C3 is een moderne en strakke binnendeur en creëert een prachtige sfeer in de woning.

• Rechtprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Bent u op zoek naar een strakke en moderne deur? Dit model van Weekamp heeft een recht profiel en past in ieder interieur. Een binnendeur is bepalend voor het interieur en kan uw woning extra uitstraling geven. Bij De Lange Deuren hebben we een ruim assortiment met diverse soorten deuren. Voor iedere woning hebben we de juiste deur. In onze showroom kunt u diverse modellen bekijken.

Deze binnendeur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige laag. De deur heeft een S-Core kern. Dankzij deze kern is de deur stabiel en vormvast. De deur is verkrijgbaar als stompe of opdek deur en in alle maten en kleuren te verkrijgen. Standaard wordt deze deur met een slotgat en witte grondverflaag uitgevoerd. Bij De Lange Deuren hebben we alles in huis om uw nieuwe binnendeur helemaal af te maken.

Kiest u voor een binnendeur van De Lange Deuren dan kiest u voor kwaliteit en service. Wij meten de deur bij u thuis in en komen deze, zodra het af is, bij u afhangen. Wij kunnen de deur volledig voor u afwerken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies? Kom dan langs in onze showroom. Wij adviseren u graag!

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6511 B2

Deze binnendeur is klassiek en heeft dankzij de profielen een mooie uitstraling. De deur heeft een kraalprofiel en een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is. De binnendeur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren. Vraag nu uw offerte aan.

In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van binnendeuren bekijken en voorzien onze specialisten u graag van advies. U bent van harte welkom in de showroom. Graag tot snel!

Nieuw
Weekamp binnendeur
6301 C

Deze tijdloze deur gaat jaren mee en past binnen ieder interieur. De deur heeft een strakke moderne uitstraling, maar is ook verfijnd door de slanke profilering. De deur kan uitgevoerd worden als stompe of als opdekdeur. Daarnaast kan het ook ingezet worden als schuifdeur.

De deur is standaard voorzien van een slotgat en een witte grondverflaag. De binnendeur is uitgevoerd in massief hout met vochtbestendige toplaag. U kunt de deur zelf aflakken, maar het is ook mogelijk om de deur al in een kleur te laten leveren.

Kiest u voor een deur van De Lange Deuren, dan kunt u ervan op aan dat de deur van goede kwaliteit is. Wij komen de deur bij u thuis inmeten en monteren. Zo heeft u nergens omkijken naar. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeur
WK6405 C3

Deze 38mm dikke binnendeur met ingelegde lijst heeft een exclusief en tijdloos karakter. Erg passend in een modern maar ook landelijk interieur. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

 

WK6511 B2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering en heeft een strakke uitstraling.