Weekamp binnendeur - 6306 C

WK6306 C

De industriële binnendeur WK6306 C heeft een strak, stoer, modern en tijdloos uiterlijk. Met deze deur in huis creëert u veel karakter.

• Rechtprofiel
• 3,8 cm dikte
• Inclusief glas
• Verkrijgbaar in stomp en opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze binnendeur is industrieel en past helemaal binnen de interieurtrends van nu. De deur lijkt op staal, maar is gemaakt van massief hout met een vochtbestendige toplaag. De deur heeft een mooie vlakverdeling en is inclusief glas. Dankzij de slanke profilering heeft de deur een verfijnde, strakke en moderne uitstraling. Door het glas in de deur ontstaat er veel lichtinval en geeft het een ruimtelijk gevoel.

De deur is toepasbaar als schuifdeur en verkrijgbaar in stomp en opdek. De binnendeur heeft een S-Core kern. Daardoor is de deur stabiel en vormvast. De binnendeur is van topkwaliteit en gaat dus jaren mee!

Bent u op zoek naar een nieuwe binnendeur? Kom dan langs in de showroom van De Lange Deuren. Wij adviseren u graag en helpen u verder met het vinden van uw ideale deur. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Bent u er al helemaal uit en is dit uw droomdeur? Vraag dan direct een offerte aan via de website.

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6356 C

Deze moderne binnendeur verbindt ruimtes met elkaar en zorgt voor veel lichtinval. Het geeft een ruimtelijke uitstraling aan uw woning. De binnendeur heeft minimalistische stijlen en past perfect binnen een modern en strak interieur. De deur is verkrijgbaar in stomp of opdek en kan ook als schuifdeur worden toegepast.

De kern van de binnendeur bestaat uit S-Core van Weekamp. Dankzij deze unieke kern blijft de deur vormvast en stabiel. Hierdoor kunt u de binnendeur jarenlang gebruiken en heeft u er lang plezier van.

Bent u op zoek naar een nieuwe binnendeur maar komt u er niet helemaal uit? Bij De Lange Deuren voorzien we u graag van advies. Kom langs in onze showroom om diverse voorbeelden te bekijken. Onze specialisten helpen u daar graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeur
6358 C

Bent u op zoek naar een moderne, industriële deur? Dit model binnendeur van Weekamp is zeer geschikt. Dankzij de ramen zorgt de deur voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel. De deur is verkrijgbaar als stompe of opdekdeur. Daarnaast kunt u de deur ook als schuifdeur gebruiken.

De deur wordt standaard uitgevoerd in een zwarte grondverflaag. Maar de deur is ook in andere maten en kleuren beschikbaar. De binnendeur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag. De deur is 3,8 cm dik en heeft een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is. Hierdoor kunt u jarenlang van de binnendeur genieten.

Deze binnendeur komt standaard met glas. Heeft u wensen of weet u niet welke binnendeur u moet kiezen? Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door één van onze specialisten. Zij helpen u graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeur
6308 C

Deze prachtige binnendeur heeft een industriële uitstraling. De deur heeft een stoer, strak, modern en tijdloos design. De binnendeur kenmerkt zich door de verfijnde uitstraling en slanke profilering. De deur past in ieder interieur en zorgt dankzij het open karakter voor een mooie verbinding tussen twee ruimtes en voor meer lichtinval. De deur heeft een rechtprofiel en is ook toepasbaar als schuifdeur.

De binnendeur is van topkwaliteit en kan daardoor vele jaren mee. De deur heeft een S-Core kern wat inhoudt dat deze stabiel en vormvast is. De binnendeur kan toegepast worden in iedere woning want dit model is verkrijgbaar in alle maten en kleuren.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van binnendeuren? In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken. Onze adviseurs staan voor u klaar om u meer te vertellen over de binnendeuren en welke opties er allemaal bestaan. Bent u er al uit welke deur bij uw woning past? Vraag dan direct een offerte aan via de website.

Nieuw
Weekamp binnendeur
WK6360 C

Deze 38mm dikke binnendeur met minimalistische stijl heeft een moderne en strakke aansluiting. Erg passend in een modern en strak interieur. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

Nieuw